13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΥΒΟΥΝ 1.000.000 ΛΑΟΥ

Ούτε μία εικόνα από την μεγαλειώδη πορεία του ΠΑΜΕ και την επίθεση που δέχτηκε από την ΕΛΑΣ από την πλευρά της Αμαλίας για να μην προσεγγίσει το Σύνταγμα που ήταν οι ασφαλίτες - κουκουλοφόροι και τα ΜΑΤ.
Ούτε μία εικόνα από την πραγματικά παλικαρίσια στάση όλων των βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή που εξέφρασε τη μεγάλη πλειοψηφία.
Ούτε μία εικόνα από το +1,000,000 λαού που απέκλεισε τη Βουλή.ΜΜΕ
- Κράτος - Παρακράτος προσπαθούν να μη δείξουν τίποτα από τη μεγάλη αυτή εικόνα από το ανυποχώρητο ταξικό πάθος εκατομμυρίων εργαζομένων.
Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι ξέρουν.
Ήταν εκεί. Είδαν.
 Έρχεται τσουνάμι ταξικό.

23 σχόλια:

  1. Εντάξει, δεν χρειάζονται υπερβολές. Δεν ημουν παρόν στην Αθήνα, αλλά δεν νομίζω να ήταν και 1.000.000 ... Σύμφωνα με τους περισσότερους ήταν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά το 1.000.000 θεωρώ πως είναι υπερβολικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Redfly είναι πολύ δύσκολο να κάνεις εκτίμηση της χθεσινής συγκέντρωσης. Κι αυτό γιατί χτυπήθηκε πολύ πριν ολοκληρωθεί. Για να καταλάβεις όταν με πήραν τηλέφωνο ότι το Σύνταγμα χτυπιέται από τα ΜΑΤ, η Πατησίων ήταν ακόμη πλημμυρισμένη από κόσμο που ανέβαινε με τα πόδια προς την πορεία. Τα τραίνα του ηλεκτρικού ήταν τόσο γεμάτα που κόσμος δεν μπορούσε να μπει μέσα σε αυτά και περίμενε 2 και 3 τραίνα να περάσουν πριν μπορέσει να χωθεί κάπου. Σε όλα τα στενά υπήρχε κόσμος που περπατούσε προς τα σημεία των συγκεντρώσεων.

      Δεν είναι τυχαίο που η αστυνομία χτύπησε τόσο νωρίς και στο συγκεκριμένο φυσικά σημείο. Μετά από 1-2 ώρες ο κόσμος θα ήταν τόσο πολύς που δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε, γιατί μιλάμε για συμπαγές πλήθος που καταλάμβανε όλους τους χώρους. Τι αριθμητική εκτίμηση μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια κατάσταση, όπου σε κάθε λεπτό προστίθενται και κάποιοι χιλιάδες σε μία έκταση που έπιανε από την Ομόνοια μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός; Είναι δύσκολο.

      Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η υστερία του Βενιζέλου.
      Γνωρίζει την αποδοχή της πολιτικής του...

      Διαγραφή
  2. Οι φασίστες στον κάδο.
    Τι δεν καταλαβαίνετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μαλακα, τωρα του εγραφα.

      τσπ,καραγκιοζη ανωνυμε

      http://redflyplanet.blogspot.com/2012/02/12022012.html

      τοχουν ανεβασει το βιντεακι σου?ευχαριστηθηκες?αλλαξε κατι?
      ρουφα το μιλκο σου τωρα.

      Διαγραφή
    2. το ξαναανεβαζει ο σπαμμερ της σφαλιαρας.χαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. τι έγινε στο γνωστό δρόμο του ψαλιδιού δε ντρέπεστε που θέλετε να λεγεστε κομμουνιστές που είσαστε με την πλευρά της αλήθειας. Της αλήθειας σας μάλλον

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aWEVNGcwInE#!

    Αυτό και δεκάδες άλλα βίντεο, κυκλοφορούν και δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματική αλήθεια. Ο κόσμος μαζικά συγκρούστηκε με τους πραιτοριανούς του καθεστώτος σε όλο το ιστορικό κεντρο της Αθήνας για πολλές ώρες. Και όσο και να προσπαθείτε να το κρύψετε, ουσιαστικά εκτίθεστε γιατί οι εκατοντάδες χιλιάδες αθηναίων το είδαν live...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε βλακα.βλακα! μπες εδω http://redflyplanet.blogspot.com/2012/02/12022012.html

      Διαγραφή
    2. Βρε μαυροφορεμένο φασιστοειδές.
      Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ήδη αναρτημένο στο μπλογκ.

      Πόσα εγκεφαλικά κύτταρα δηλαδή χρειάζονται ώστε να το αντιληφθείς ?

      Διαγραφή
  4. Εγώ στηρίζω το ΠΑΜΕ. Οποιαδήποτε μαζική κινητοποίηση και ταξικός αγώνας χρειάζεται πειθαρχία και περιφρούρηση. Επειδή δεν εμπιστεύομαι στο ελάχιστο το ελληνικό ταμπεραμέντο, οι Κουκουέδες με τη ρομποτική τους είναι ό,τι πρέπει για συνθήκες χάους. Αγαπάμε ΠΑΜΕ.

    lida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εσυ στηριζεις ΠΑΜΕ τρολακι...
      ποσες φορες πρεπει να στο πω οτι οι τρολιες σου φαινονται?

      Διαγραφή
    2. Αυτόν άστον. Είναι το αγαπημένο μου τρολ.
      Διότι νομίζει ότι είναι πονηρός βάζοντας ψευδώνυμα γυναικεία.

      μπουάχαχα

      Διαγραφή
    3. δεν ειναι πονηρος,απλα "τη βρισκει" να υποδυεται γυναικες.
      δεν ειναι κατακριτεο.

      Διαγραφή
    4. Πασόκος είναι... απλά μπορεί να μη το έχει καταλάβει ακόμα

      Διαγραφή
  5. Μου φαινεται εχετε μια μανια τρολοκαταδιωξης.

    lida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκαν παγανιά οι αυστραλοπίθηκοι να κάνουν αντικομμουνισμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βγάλτε την ip σε comment μπας και το καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι βρε. Θα πρεπει να αρκεστει σε αυτο που του λεω, οτι μπορω να τον διακρινω οσο ονοματα και αν αλλαξει, οσες πολιτικες τοποθετησεις, οσες αλλαγες φυλλου και αν κανει!

      Διαγραφή
  8. Μαζί με όλα τα κέρδη της χθεσινής παρακρατικής επίθεσης ενάντια στο λαϊκό κίνημα υπήρχαν και παράπλευρα κέρδη... ως γνωστό τα νεοκλασσικά είναι διατηρητέα και δεν μπορούν να αλλοιωθούν/μετατραπούν/κατεδαφιστούν... χθες όλως τυχαίως τα περισσότερα κτίρια που τυλίχτηκαν στις φλόγες ήταν διατηρητέα από τα οποία όσα δεν μπορέσουν να επισκευαστούν θα γκρεμιστούν από μόνα τους λόγω των φθορών και την θέση τους θα πάρουν 10όροφα κτίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια ακόμα δεν καταλάβανε το κοινοβούλιο οι επαναστάτες ??? πότε θα ξανά βρουν τέτοια ευκαιρία ???? Το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια και μπροστά από το Σύνταγμα οι λοιπές επαναστατικές δυνάμεις που αισθάνθηκαν εγκλωβισμένοι στην προηγούμενη 48ωρη , και δεν είχαν πρόσβαση στον Άγνωστο Στρατιώτη που ήταν κομβικό σημείο να για καταλυθεί από τις επαναστάτες δυνάμεις το Κοινοβούλιο και περίμενα να γίνει η τελική έφοδο και περίμενα ο καψερός και λέω τώρα θα μπούνε τώρα θα μπούνε και όλο λοξοκοίταζα μην έρθουν τα μπλόκ του ΠΑΜΕ που είχαν ακροβολισθεί σε δύο σημεία γύρο από το Σύνταγμα και μας εμποδίσουν ξανά να μπούμε στην Βουλή και δεν σκόραρε και ο Βάζελος και να με τρώει το άγχος κάντε ντου ρε παιδιά να δούμε τουλάχιστον το 2 ημίχρονο στο καφενείο της βουλής γρήγορα πριν έρθουν οι κόκκινοι , τίποτα τζίφος τελικά πάλι μείναμε από έξω , και όχι τίποτα άλλο δεν έδειξαν και αθλητική Κυριακή να δούμε τον βάζελο και αν πατούσε γραμμή ο Μπατίστ , κουφάλες πολιτικοί με τα προνόμια σας…………. Ούτε ένα ματς δεν μπορέσαμε να δούμε , γιατί για επανάσταση άστο καλύτερα την επόμενη φορά να ξανα αφήσουμε το ΠΑΜΕ μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη πας και δεν καεί η μισή πόλη και δεν ξεφτιλιζόμαστε τόσο πολύ που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ούτε το καφενείο της βουλής να δούμε ένα ματς γιατί για την εξουσία άστο καλύτερα Next year . .
    Τελικά πάλι δικαιωθήκαμε μόνο εμείς οι ΠΑΟΚτσίδες με το σύνθημα μας
    Βαλτέ φωτιά κάψτε καλά Ομόνοια και Πειραιά
    Το Συνταγμά και την Βουλή την ……….. αυτή…………..
    Ρε τελικά πας και ήταν ΠΑΟΚτσίδες που έκαψαν την Πόλη και αυτή μαύρα φοράνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.